Till startsidan
Doktor.se

Rimbo Hälsocentral

Hos oss på Doktor.se Rimbo Hälsocentral kan du bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Vi hjälper dig även med övriga hälsorelaterade frågor. Välkommen till en personlig mottagning med ett stort utbud av kunnig och professionell vårdpersonal.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Öppettider labb

07.30-11.30 och 13.00-15.30

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177.

Vårt utbud

På Rimbo Hälsocentral har vi ett brett utbud av tjänster inom primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Rimbo Hälsocentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Ny avgift för uteblivna besök

För att minska antalet uteblivna och sent inställda besök utan giltigt skäl införs avgift om 400kr i Region Stockholm för sådan händelse. För att undvika att bli debiterad för sent återbud eller uteblivet besök är det viktigt att ringa oss och avboka din tid minst 24 timmar innan besökstiden. Har vi inte öppet till exempel under helger och kvällar går det bra att lämna återbud via telefonsvarare eller 1177 på Mina Vårdkontakter.

Miljöpolicy

På Rimbo Hälsocentral arbetar vi miljömedvetet genom alla delar av verksamheten för att vi värnar om naturen och människors hälsa! Vår betydande miljöpåverkan finns inom områdena läkemedel och avfallshantering och vi arbetar aktivt med att uppnå ställda miljömål. Vi arbetar vi för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som gäller för vår verksamhet. Rimbo Hälsocentral är miljöcertifierade.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Västra Stockholmsvägen 18, 762 31 Rimbo