Doktor.se

Sävedalens Vårdcentral

Hos oss på Doktor.se Sävedalens vårdcentral och BVC kan du och ditt barn bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Vi hjälper även till med övriga hälsorelaterade frågor. Välkommen till en personlig mottagning med ett stort utbud.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Endast för listade patienter. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid hos oss är att ringa och lämna ett meddelande. Du kan även omboka eller avboka din tid via 1177. Tänk på att avboka ditt besök senast 24 timmar innan inbokad tid.

Aktuellt

Doktor.se Sävedalen bästa vårdcentral i Partille 2023!

Patienterna har sagt sitt: Enligt den Nationella patientenkäten 2023 har Doktor.se Sävedalen vårdcentral utsetts till den vårdcentral som är Partilles allra bästa. Enkäten bedömer vårdcentraler inom bland annat tillgänglighet, respekt och bemötande och kontinuitet. Vi arbetar aktivt med vårt patientbemötande och gör allt för att du som patient ska bli nöjd.

Sjuk kväll och helg

Från och med 1 januari 2023 tillhör Doktor.se Sävedalens VC och BVC jourcentralen Gamlestadstorget. Adress: Gamlestadsvägen 4 Telefon: 031 – 345 07 53 Drop-in: Måndag – Fredag 17:00 – 22:00 Helgdagar samt lördag – söndag 10:00 – 16:00

Klimakterieprojekt

Partille är den första kommunen i Sverige som tar ett helhetsgrepp kring medarbetares hälsa under klimakteriet. Vi på Doktor.se Sävedalens vårdcentral och BVC är stolta över att vara en samarbetspart i denna friskvårdssatsning.

Vårt utbud

På Doktor.se Sävedalens vårdcentral har vi ett brett utbud av tjänster inom primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Sävedalens Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, för barn och ungdomar till och med 19 år och för personer fyllda 85 år. Läs mer om patientavgifter på Region Västra Götaland.

Hitta hit

Göteborgsvägen 74, 433 63 Sävedalen