Till startsidan
Doktor.se

Sagoskogen Vårdcentral

Vi kan hjälpa dig med vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger en kvalificerad bedömning för att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Välkommen till Sagoskogens vårdcentral i Vårberg/Vårby gård!

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Du får oftast en tid samma dag. Du bokar via Doktor.se appen.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Aktuellt

Trött på din pollenallergi? Nu kan du som är allergisk mot björk och gräs äntligen vaccinera dig! Tänk att ha en vår och sommar utan rinnande näsa och ögon, nästäppa och nysningar. Skriv upp dig på vår intresselista så bokar vi in dig. Begränsat antal.

Nu kan du äntligen få vaccin mot din pollenallergi

Trött på din pollenallergi? Nu kan du som är allergisk mot björk och gräs äntligen vaccinera dig! Tänk att ha en vår och sommar utan rinnande näsa och ögon, nästäppa och nysningar. Skriv upp dig på vår intresselista så bokar vi in dig. Begränsat antal.

Ändrade öppettider under sommaren

Juni - juli kl. 08.00 - 17.00 Augusti kl.07.00 - 17.00

Doktor.se Sagoskogen bästa vårdcentral i Stockholm 2023!

Patienterna har sagt sitt: Enligt den Nationella patientenkäten 2023 har Doktor.se Sagoskogens vårdcentral utsetts till den vårdcentral som är Stockholms allra bästa. Patienterna gav vårdcentralen helhetsbetyget 93,2 och genomsnittsbetyget för Region Stockholm är 79,7. Vi arbetar aktivt med vårt patientbemötande och gör allt för att du som patient ska bli nöjd.

Starka dofter

Undvik parfym och starka dofter, då allergier förekommer.

Vårt utbud

Vi som jobbar här är undersköterskor, distriktssköterskor och distriktsläkare. Vi erbjuder professionell och kompetent vård i en lugn miljö.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Sagoskogen Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. Vi finns på entréplan i Vårbergs sjukhus mitt mellan Vårberg och Vårby gård. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt på knappen "Lista dig här" med mobilt BankID.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Vårbergsvägen 63, 127 43 Skärholmen