Katarina Bangata Clinic logo-Mobile-1Doktor.se

Katarina Bangata Vårdcentral

Hos oss på Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral kan bli undersökt och få en första bedömning för sjukdomar och besvär. Vi hjälper dig även med övriga hälsorelaterade frågor. Välkommen till en personlig mottagning med ett stort utbud.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Digital vård 0 kr

När du väljer oss som din vårdcentral och listar dig får du digital vård för 0 kr. Träffa en läkare, sjuksköterska eller barnmorska vart du än är, 7 dagar i veckan, helt kostnadsfritt.

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom en timme.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.


Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Katarina Bangata vårdcentral har vi ett brett utbud av tjänster inom primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Katarina Bangata Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Prickmottagning!

Från och med den 8/7 öppnar vi upp bokningen till vår prickmottagning! Där får du kontrollera födelsemärken du är orolig över – i de flesta fall är födelsemärken ofarliga, men det kan vara bra att kolla upp nytillkomna eller avvikande hudförändringar för att vara säker. Du kan även läsa mer om födelsemärken och hudförändringar här För att boka tid måste du vara listad alternativt lista dig på mottagningen. Boka prickmottagning nedan

Drop-in för Covidvaccination!

Välkomna på drop-in för Covidvaccination tisdagar och onsdagar mellan kl. 15.00-16.00.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Katarina Bangata 80, 116 42 Stockholm