Till startsidan
Doktor.se

Husläkarna Falkenberg

Doktor.se Husläkarna Falkenberg är en vårdcentral inom Vårdval Halland. Hit kan du vända dig om du söker vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger dig en kvalificerad bedömning samt strävar efter att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Vi är den familjära vårdcentralen med stort hjärta vilket gör att du kommer att känna dig som hemma hos oss!

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-18:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar Mån-tors 8.00-11.30, 13.00-16.30. Fre 8.00-11.30, 13.00-16.00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Husläkarna Falkenberg har vi ett brett utbud av tjänster inom primärvården. Här jobbar bland annat läkare , sjuksköterskor, BVC-sjuksköterskor, sjukgymnaster, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Husläkarna Falkenberg hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Ny huvudingång

Från och med 11 juni 2024 kommer vi ha en temporär huvudingång på baksidan av huset. Detta på grund av att det grävs nya parkeringsplatser framför vår vanliga ingång. Ingång sker nu till vårdcentralen via huvudparkeringen på baksidan. Tack för er förståelse!

Turist

Som turist är du välkommen att söka dig till oss för akuta besvär. Hos oss finns både läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastmottagning, arbetsterapi, psykologmottagning, barnavårdscentral (BVC) och laboratoriemottagning. För tidsbokning eller rådgivning vänligen kontakta oss via 1177 alternativt 0346-45 40 00.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Skreavägen 15, 311 44 Falkenberg