Doktor.se

Fridhemsplans Vårdcentral

Hos oss på Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral kan du bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Vi hjälper dig även med övriga hälsorelaterade frågor. Välkommen till en personlig mottagning med ett stort utbud.

Öppettider

Mån-Fre: 08:00-19:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom en timme.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Endast för listade patienter. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–19:00.


Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. För att avboka eller omboka din tid hos lättakuten så gör du det enklast via Lättakutens bokningslänk. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Fridhemsplans vårdcentral har vi ett brett utbud av sedvanliga tjänster inom primärvården, bla erbjuder vi:

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Fridhemsplans Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Drop-in provtagning

Provtagning sker från och med den 1/11 på Unilabs - närmast Fridhemsplans Vårdcentral är: • Fleminggatan 24, Unilabs S:t Erik närlaboratorium, öppet må-fr kl 08-16.00 • Unilabs S:t Göran provtagningscentral, plan 1, öppet må-fr 07.30-16.00

Vaccination

Vecka 47, 48 & 49 vaccinerar vi mot Covid-19 och influensa på onsdagar mellan kl 17.30-18.30. Välkomna!

Kvällmottagning

Nu har vi även Kvällsmottagning! På vardagar har vår Lättakut öppen till kl 19.00 för våra listade patienter! Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Om du har frågor gällande en faktura så kontakta Visma i första hand för hjälp, då de hanterar alla fakturor och därmed bäst kan besvara dina frågor. Du kan kontakta dem via nummer 0771-23 24 00 eller www.mittarende.se. Kontaktuppgifter till Visma finns även på din faktura.

Hitta hit

Drottningholmsvägen 5, 
112 42 Stockholm