Till startsidan
Doktor.se

Alnö Vårdcentral

Välkommen till oss för rådgivning, bedömning och behandling i hälsorelaterade frågor. Vi har en komplett primärvårdsverksamhet centralt beläget på Alnön utanför Sundsvall.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00 - 16:30

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–16:30.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att boka, omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Alnö Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Vaccinationsstart

Vaccinationsstart 7 november för dig som är 65 år eller äldre samt riskgrupper. Gäller Säsongsinfluensa, Covid-19 samt Pneumokock. Du bokar din tid i Mitt vaccin, via 1177 eller ringer 0611-804 00 måndag-fredag kl 08.00-16.00.

Se upp för bedrägeri i Sundsvallsområdet!

Senast uppdaterat: 19 juni 2023 kl. 15.00 Det har inkommit uppgift att medborgare i Sundsvall fått telefonsamtal från en eller flera personer som utger sig för att ringa från vårdcentralen och därefter bett medborgaren att identifiera sig med Mobilt BankID. När någon från vårdcentralen ringer till dig kommer vi aldrig att efterfråga legitimering med BankID! Om någon ringer till dig, utger sig ringa från vårdcentraler och ber dig identifiera dig med Mobilt BankID (eller uppge koder från kort eller identifieringsutrustning så som bankdosa, kortnummer eller annan information som inte rör din hälsa, vård och behandling) lägg då på – detta kan röra sig om försök till bedrägeri!

Doktor.se Alnö Vårdcentral

Nu är Alnös vårdcentral en del av Doktor.se! Vi fortsätter bedriva verksamheten i samma lokaler med samma personal. Med glädje ser vi fram emot detta samarbete och vi hoppas ni känner er lika trygga som oss och hänger med på resan!

Patientavgifter

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Raholmsvägen 24, 865 31 Alnö