Doktor.se

Adina Hälsan

Hos oss på Doktor.se Adina Hälsan kan du bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Vi hjälper dig även med övriga hälsorelaterade frågor. Välkommen till en personlig mottagning med ett stort utbud.

Öppetider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177.

Vårt utbud

På Adina Hälsan vill vi göra det lättare för dig som patient att komma i kontakt med vården. Välj nedan vad du vill läsa mer om.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Adina Hälsan hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Öppettider midsommar

Torsdag 20 juni har lab stängt. Fredag 21 juni har labb och vårdcentralen stängt. Trevlig midsommar!

Vaccination mot TBE

Fästingarna är aktiva från tidigast mars till senast november men det är under sommarmånaderna som risken är störst att smittas av TBE. Därför är det klokt att planera vaccinationen i god tid för att ha ett bra skydd inför sommaren. Välkommen att boka tid för vaccinering hos oss!

Drop-in

Vi har tills vidare stängt vår Drop-in mottagning avseende akuta läkarbesök. Behöver du boka en akut läkartid kan du göra detta genom att ringa oss alternativt kontakta oss via 1177 Mina Vårdkontakter. Vid vissa akuta besvär som inte varat i mer än 7 dagar kan du boka en tid på lättakuten.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 20 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Noltorget 12, 449 42 Nol