Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentral i Nacka Strand

6 Februari, 2023 ・ Pressmeddelande

Doktor.se har öppnat en ny vårdcentral i Nacka Strand i Stockholm. Genom nyetableringen stärker Doktor.se sitt erbjudande om en mer tillgänglig vård med god kvalitet för patienter i Stockholm.

– Doktor.se Nacka Strand vårdcentral spelar en viktig roll i att möta Nackas ökade vårdbehov, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se. Det är fantastiskt kul att vi fortsätter att växa i regionen, både genom förvärv och som här genom att nyetablera vårdverksamheter från grunden med hjälp av duktiga medarbetare.
Doktor.se Nacka Strand vårdcentral kommer att erbjuda god och nära vård med erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare. Fokus är trygghet och tillgänglighet genom en personcentrerad vård.

Vårdcentralen sticker ut både genom dess nyrenoverade lokaler, men även med läget som ger patienter havsutsikt över Stadsgården. I och med att mottagningen är den enda vårdcentralen i Nacka Strand tillsammans med att Nacka som kommun växer kraftigt, kommer kliniken spela en avgörande roll i att täcka det ökade vårdbehovet.

– Det är både nervöst och exalterande att vi äntligen öppnar upp dörrarna till Doktor.se Nacka Strand vårdcentral. Hos oss erbjuds en fast läkarkontakt, och vårt främsta fokus är kvalitet, kontinuitet och god tillgänglighet, säger Andrej Sannesten, verksamhetschef på vårdcentralen.

Om Doktor.se

Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala och fysiska vårdbesök årligen. Doktor.se äger 20 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 185 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Doktor.se etablerar vårdcentral i Nacka Strand